miercuri, 3 octombrie 2012

Initiere in astrologie

  Acest blog este dedicat doar persoanelor care cred si sunt interesate de astrologie. Presupun ca trebuie sa incep cu definitii dar sa recunoastem, mai presus de definitia din dictionar, sta intrebarea pe care si-o pune fiecare : Cum putem folosi astrologia in mod concret, practic?
  Astrologia este utila atunci cand vrei sa vezi lucrurile din jurul tau dincolo de bariera materiala, dincolo de realitatea de zi cu zi, cand vrei sa vezi cauza realitatii tale, cand vrei sa aflii trecutul tau [si aici ma refer la un altfel de trecut .. cel karmic pentru persoanele care cred si in reincarnare], si cand vrei sa stii mai ales viitorul. Auzim peste tot de horoscopul zilnic , zodii , suntem inconjurati de persoane din zodii diferite, suntem nascuti intr-o zodie anume, ne comportam intr-un fel anume specific sau nu zodiei , uneori vazand ca horoscopul nu ni se poriveste incetam sa credem in  aceasta stiinta, uneori observam ca nu ne comportam deloc cum scrie in cartea in care sunt prezentate zodiile. [de exemplu .. sa zicem sunt Pesti dar nu sunt deloc sensibila, asta inseamana ca astrologia minte] Nu.. asta inseamana ca fiecare e diferit si ca uneori doua persoane din aceeasi zodie pot fi total opuse pentru ca fiecare om are vibratia lui. Fiecare corp de altfel are vibratia lui . Astfel, la momentul nasterii fiecare planeta de pe cer avea vibratia ei. [O persoana Pesti nascuta la ora 5 dimineata pe 20 martie poate fi diferita total de o persoana nascuta in aceeasi zi dar la ora 7 ]  Asta pentru ca fiecare are astrograma lui personala iar astrologii studiind pozitiile fiecarei planete din astrograma pot ''citii in stele'' trecutul, prezentul si viitorul tau personal.
   Astrologia este o stiinta relativa,niciodata daca in astrograma scria : da-te cu capul de pereti nu am facut asta, astrograma te ajuta, te ghideaza dar nu iti impune viitorul. El se poate schimba, modifica, intervine liberul arbitru , dar .. de cele mai multe ori se intampla asa cum e scris.  Astrologia ne umple nivelul psihic si launtric cu vibratii care ne afecteaza la nivel mental si ne prezinta destinul noastru insa noi alegem incotro sa mergem in viata.Unii spun ca nu este acceptata din punct de vedere religios . In opinia mea, astrologia oferă informatii asupra oricărui sector de viata, si are drept scop sa descopere dezechilibrele exterioare sau interioare cu care se confrunta omul, toate astea pentru a obtine  iluminarea , evolutia spirituala si mantuirea. Astfel, putem spune ca astrologia si religia merg mana in mana. Motivul pentru care ar fi un pacat este acela ca ofera atatea informatii despre destinul fiecaruia iar Dumnezeu a spus : Crede si nu cerceta. Inca o data spun, si este strict opinia mea, cred ca stiinta aceasta s-a descoperit tot cu voia lui Dumnezeu. Asadar atata timp cat avem acces la informatii, sa stam ca oamenii pesterii fara sa ne intrebam nimic nu cred ca ne-ar ajuta in evolutie.. Conceptul a fost prost inteles de biserica, dar mai demult am intrebat duhovnicul daca chiar este un pacat. Mi-a spus ca nu , atata timp cat nu voi crede mai mult in astrologie decat in Dumnezeu. Lucru perfect normal cu care sunt de acord. Asadar , acum ca am lamurit oarecum toate aceste controverse , voi puteam posta linistita fara sa mai imi justific credinta in aceasta stiinta , pentru ca repet este un blog adresat doar persoanelor care cred. Voi posta articole despre fiecare zodie in parte si cel mai important : lectia despre astrograma. Cum sa realizezi si sa interpretezi o astrograma. Multi dintre noi ne dorim poate de foarte mult timp sa ne facem astrograma dar poate nu s-au ivit astrologi sa ne ajute, pretul uneia poate este destul de mare pentru multi dintre noi, iar in realitatea de astazi nimic nu mai este gratuit.
   Aceste lectii sunt, si astfel puteti sa realizati singuri astrograma personala si poate chiar sa incepeti sa le faceti si altora (pe bani de ce nu :)) ) , pentru ca voi posta foarte in amanunt cum se face o astrograma si astept intrebari si comentarii la acele postari.
Cunoaste-te pe tine insuti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu