duminică, 7 octombrie 2012

Viata anterioara


Viata  anterioara  a  fiecarui om  poate fi  descoperita  in   harta  natala  a fiecarei  persoane  unde  gasim  date despre acumularile si datoriile  karmice din  existentele  anterioare. Informatii  privind  viata  anterioara dar  si  destinul actual pot  fi  descoperite in  pozitiile  planetelor  si  elementelor karmice in  constelatiile zodiacale si casele cerului.
• Atunci  cand Soarele se afla  in  casa  a  XII-a se  spune ca  acea  persoana  a fost  barbat intr-o viata  anterioara.
• Cand Luna este  in casa  a  XII -a atunci  acea  persoana  a  fost  femeie in  viata  anterioara.
• •La fel  si zodiile  situate  in casa  aXII-a  ne  dau  informatii despre  personalitatea si  destinul persoanelor pe care  l-au avut intr-o existenta anterioara , ele mai indica  si lectiile  de viata pe care  au trebuit  sa si le asume ,iar  elementele karmice prezente in harta  noastra  natala  dau  indicii asupra datoriilor  de natura karmica ce  le avem  de  rezolvat in aceasta  viata.
• Cand  in casa  a XII- a  se  gasesc  doua  sau trei  zodii,asta  indica   ca  acea persoana  a trecut  prin  mai  multe  etape, incercari, suferind de-a  lungul  timpului  transformari ale  identitatii .


Berbec  in casa  a XII a:
Aceste  persoane  au avut  o personalitate puternica , au fost  ambitioase ,luptatoare, intotdeauna  si-au dorit  sa fie  pe primul loc si nu este exclus  sa  fi ajuns  intr-o  pozitie sociala  inalta.Ar  fi  putut fi  si  buni  conducatori generali ofiteri in cazul in care ar  fi  fost  implicat  in activitati  militare.Datorita  firii impulsive  pe care  o aveau au avut  de  suferit mult  in  sfera  personala;necazurile  si  le  atragea  singur  datorita  temerii sale .E posibil sa isi  fi  sfarsit  viata intr-un  mod  violent ,in urma unor  agresivitati  fizice sau in urma unei congestii  cerebrale.
Taur  in casa aXII a:
Cu  Taur in casa a XII-a individul  a dus o  viata grea, marcata  de  multe necazuri personale  si  munca.De-a lungul  timpului  a invatat ce inseamna  rabdarea , lipsurile  si limitele banului.Pana s-a  maturizat si  a  reusit  sa obtina  stabilitatea materiala ,  a fost  preocupat de propriile placeri ,vicii  sau aventuri  sentimentale.Toata viata lui a  luptat  sa  acumuleze material si  mai  putin  importanta  a  fost  partea  spirituala. Putea  sa  fie  un bun artist.Viata sa  s-a  sfarsit in urma unor  majore  probleme  de  sanatate datorate exceselor de tot  felul: culinare, sexuale, stresului ,munca  continua pentru  acumularea de  averi  si  bani.

Gemeni in casa a XII a :
Cu Gemenii in casa a XII a reiese ca aceasta persoana detinea tot felul de informatii , de cunostinte ;a fost preocupat de educatie si de comunicare. Activitatea lui profesionala a fost probabil intr-un mediu/ domeniu in care si-ar fi putut pune in valoare calitatile sale intelectuale si modul de exprimare.In viata a avut multe obiective dar nu pe toate si a reusit sa le duca la bun sfarsit…avea o fire libertina, duplicitara ,si si-a atras multe necazuri de natura personala.S-a stins din viata violent datorita unui accident rutier.
  Rac in casa a XII a:
O persoana cu zodia Rac b in casa a XII a spune ca acea persoana a pus pret pe legaturi ereditare si traditii.Era preocupat de armonizarea relatiilor personale..ii placea armonia. Pe plan material a fost sprijinit si a beneficiat de ajutor din partea parintilor .Viata lui/ei a fost o viata linistita. A dorit sa-si acumuleze cat mai multe bunuri , averi, case pentru a avea un confort cat mai placut la batranete.Daca a avut parte de necazuri acestea au fost de ordin sentimental, sufletesc si de aici e posibil sa fi suferit mult si asa printr-o suparare mare sau o boala (cancer) sau suferinte de lunga durata s-a stins din viata.
Leu in casa a XIIa :
Aceasta persoana a fost preocupata de lupta pentru putere si afirmare in societate. Avea rolul de sef, conducator, ii placea sa-i coordoneze pe ceilalti sa impuna ideile lui , sa fie iubit si sa fie respectat de cei cu care intra in contact. A fost o persoana foarte ambitioasa cu multa vointa pe plan social si datorita tendintelor sale de megalomanie a fost pus in fata multor provocari si necazuri datorita dusmanilor. Personal a suferit multe transformari si e posibil sa fi avut o casnicie mai mult din interes.Punea mare pret pe imagine si accepta tot felul de compromisuri.Probleme de sanatate legate de inima…Viata sa a luat sfarsit intr-un mod neasteptat , rapid, in urma unui infarct.

Un comentariu:

  1. articol copiat de pe http://astroella.wordpress.com/despre/viata-anterioara/

    Ar fi fost indicat sa mentionezi si sursa blogului de unde ai dat copy paste aici macar asa din respect pt munca mea.

    as avea rugamintea iei masuri..sau o sa raportez asta pt a ti se sterge site-ul.

    RăspundețiȘtergere